Avond vierdaagse voortaan multi culti wandelevenement

0
28

Bij de avondvierdaagse in Tilburg zie je steeds meer medelanders die ook ontdekt hebben dat het leuk is om vier avonden met je kinderen te wandelen. Dat is alleen maar goed want wandelen en actief met je kinderen bezig zijn is voor iedereen een leuk vermaak.

 

De eerste dag van de avondvierdaagse ging van start in Reeshof bij voetbalvereniging sv Reeshof. De route was dit keer omgedraaid, dat wil zeggen dat eerst Witbrant aangedaan werd en er nadien via de Reeshofdijk teruggelopen werd naar de finish. Veel wandelaars hadden hun jas om hun middel geknoopt, want op deze eerste avond bleven regendruppels gelukkig achterwegen. Muziekbuggy’s wisselden elkaar in hoog tempo af met verschillend muziekrepertoire, maar wel leuk om de diverse deuntjes te horen. Dit jaar is het opvallend dat er veel minder in het oranje geklede wandelaars zijn. Maar er is dan ook geen WK of EK voetbal gepland.

De meeste dragen T-shirts of petjes met de kleuren van hun school. Naar verwachting zijn er ongeveer even veel geregistreerde lopers als vorig jaar. De zogenaamde zwarte lopers zij bijna in de meerderheid zodat het totaal aantal lopers zeker rond de 8000 uitkomt. De organisatie heeft oog voor de natuur, want achter de stoet lopen 3 vrijwilligers met kliko’s aan. Maar je mag natuurlijk ook je eigen afval in de daarvoor bestemde bakken deponeren.
Vanavond is het wisselvalig weer, dus een regenjack wordt sterk aanbevolen.

Wilt je ook op de foto, roep dan even ‘Yne’ dan zorgt zij er voor dat je geknipt wordt.        

Deze foto’s zijn terug te vinden op focus op Reeshof of via de link van de Tilburgse avondvierdaagse: www.avd-tilburg.nl

De directe link naar het foto-album met ruim 250 foto’s sta jij er op?

https://focusopreeshof.nl/nl/photoalbum/album/show/94