Het Taartenduel in Reeshof

0
64

Een aantal enthousiaste meiden uit de Reeshof van R-Newt zijn een nieuw project aan het opzetten; ‘Het Taartenduel’! R-newt is het jongerenwerk van ContourdeTwern; R-newt zet zich in voor jongeren en ondersteunt dit project; de meiden werken vanuit eigen kracht waarbij ingezet wordt op talent. Het allermooiste van dit project is dat de opbrengst van dit gehele project naar de voedselbank gaat.

Wat is de bedoeling van het project? Mogen we dan met taarten gaan gooien? Dat helaas niet. …

Denk aan het televisieprogramma ‘Heel Holland bakt’.
Het is de bedoeling dat jij samen met je buddy de allerlekkerste taarten gaat bakken. Zie jij dit zitten? Geef je dan op als koppel; iemand van onder de 18 en iemand van boven de 18 jaar oud. De data voor de wedstrijden zijn: 19 april, 26 april, 17 mei en 31 mei van 11.00 tot 14.00 uur. De producten voor de taarten worden gesponsord. Ook de bakbenodigdheden zijn voor jullie geregeld!

In totaal kunnen er 7 koppels deelnemen. Per keer vallen er 2 koppels af. De koppels worden beoordeeld door speciaal geselecteerde juryleden. De finale van het ‘Taartenduel’ is op 31 mei, dit wordt een dag waarbij er ook allerlei andere activiteiten te doen zijn; zoals sport, spel en een modeshow.

Meedoen? Geef je op voor 9 april bij Kim Stienen. kimstienen@r-newt.nl of bel naar 06-22660389. De wedstrijden vinden plaats in wijkcentrum de Heyhoef, kerkenbosplaats 1.