18 April Heyhoef-Backstage:

0
61

A Perfect Combination’s Tribute to STEELY DAN

 

Het crème de la crème uit de Nederlandse muziek scene zal de muziekliefhebbers in de Reeshof en wijde omgeving gaan verrassen met een spetterende Steely Dan Tribute Show. Bandleider en drummer Danny Sahupala van muziekcollectief ‘A Perfect Combination’ heeft een gezelschap van 11 topmuzikanten om zich heen verzameld die diverse shows met gevarieerd repertoire bespelen(Motown, Police, Sting, Stevie Wonder, Quincy Jones). Maandelijks verzorgen zij daarmee spetterende liveshows in de ‘North Sea Jazz Club’ in Amsterdam en kunnen daardoor als een soort vaste huisband van deze gerenommeerde Jazz-Blues Club gezien worden. Een van hun acts is een Tributeshow die geheel in het teken staat van de muziek van Walter Becker en Donald Fagen, de kern van de befaamde Amerikaanse soft-rock fusionjazz georiënteerde band Steely Dan. Deze samengestelde show is werkelijk fenomenaal!! Heyhoef-Backstage is daarom ook zeer verheugd met de komst van deze rasartiesten die in staat zijn om het materiaal van Fagen en Becker super vakkundig te vertolken.

Bovendien doen zij dat met een passie en bevlogenheid waarbij de vlammen van het podium af spetteren. Vooral de uit het Metropole orkest afkomstige blazerssectie komt enorm imponerend uit de verf en is van een grote meerwaarde voor deze show. De samenstelling van ‘A Perfect Combination’ past zich vaak aan het repertoire wat op het programma staat aan en is daarmee als wisselend van samenstelling. Maandelijks worden hun concerten ook uitgezonden op de TV zender DJAZZ. Vaak zijn ze ook de begeleidende muzikanten van bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis, Edsilia Romley, Hans Vermeulen en Marlayne. Als Steely-Dan Tributeband is bijvoorbeeld Lodewijk van Gorp de leadzanger, die met zijn tembre en klankkleur de perfecte vertolker is voor de songs van het gekozen repertoire. A Perfect Combination speelt eigenlijk alle bekende hits van en daarnaast even zo vrolijk ook veel nummers van de latere concept albums van Steely Dan (AJA, Gaucho). Als extra bonus zal Bas Munniksma, de orkestleider van de Heyhoef-Backstage Jamsessions en ex-saxofonist bij Harry Muskeeband en Herman Brood, een aantal nummers meeblazen.

Voor alle concerten zijn tickets te bestellen via website www.heyhoef-backstage.nl.  of via de voorverkoop adressen Melati Dua, Wijkcentrum Heyhoef of platenzaak Sounds Entree € 15,= .