Explosion Rockets op 26 januari in wijkcentrum Heyhoef!

0
104
Explosion Rockets in Heyhoef Reeshof

Terug naar eindjaren ’50 en beginjaren ’60 met The Explosion Rockets op zondagmiddag 26 januari in Heyhoef Tilburg !

Door de zeer succesvolle “Back to the fifties/sixties” concerten die The Explosion Rockets in de Heyhoef in Tilburg de laatste jaren gegeven hebben, met veelal honderden bezoekers, kon een nieuw optreden natuurlijk niet uitblijven. De organisatie van het wijkcentrum aan de Kerkenbosplaats 1 in Tilburg heeft deze Brabantse Rock ‘n’ Rollband dit jaar voor een speciaal optreden met veel songs van Elvis weten vast te leggen op zondagmiddag 26 januari.

“We zijn heel blij dat we deze fantastische band opnieuw in huis hebben kunnen halen.
Er heerst altijd een geweldige sfeer en het enthousiasme spat van het podium af.” volgens Jan Timmermans van de Heyhoef.
Dat de band zeer succesvol is staat nu wel vast. Ieder jaar spelen de mannen meerdere keren samen met diverse Engelse, Ierse en Duitse artiesten zoals ook weer in augustus van dit jaar als ze opnieuw op gaan treden in Luxemburg tijdens een groot Elvis festival.
Met “The most famous Rock And Roll Band in the country”, een titel waarmee The Explosion Rockets vaak worden omschreven in de media, is men altijd verzekerd van een bomvolle zaal en wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 en een spetterende show wil zien, kan zijn hartje ophalen bij deze rock and roll formatie. Al meer dan 34 jaar staat de band vrijwel iedere week op het podium om een wervelende show neer te zetten. Hun opzwepende performance wordt gebracht met een flinke dosis humor en vakmanschap en, het belangrijkste, vrijwel alle grote hits van o.a. legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Ricky Nelson, Buddy Holly en The Shadows komen voorbij in de originele versies en in dezelfde sound. Een optreden van Explosion Rockets is dan ook een optreden vol herkenbaarheid en nostalgie. En niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg, Duitsland en Engeland wordt deze band erg gewaardeerd. Zo traden de Rockets op met de beroemde Elvis-gitarist James Burton, in 013 met Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’,met Chris Montez (bekend van o.a. de hit ‘Let’s Dance’) en The Blue Diamonds. Zij werden zelfs gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van ‘de enige echte Killer’ Jerry Lee Lewis. Ook bij het allerlaatste optreden van Andy Tielman werd de ‘Rock and roll vader’ begeleid door deze geweldige band. Voor zowel het luisterpubliek als voor de dansers is een optreden van The Explosion Rockets een belevenis voor iedereen die wil genieten van een wervelende show en fantastische muziek uit de ‘golden fifties and sixties‘. In de Heyhoef is er uiteraard altijd een grote dansvloer aanwezig.

Meer info: www.explosionrockets.nl
Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kom dan in ieder geval op tijd ! De zaal van de Heyhoef gaat zondag 26 januari om 13.00 uur open en de show begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Kaarten á € 8,00 kunt u kopen via tel. 06-45.92.85.86 (Thom Sens) of aan de Heyhoef of via email: explosionrockets@hotmail.com. Mits nog voorhanden kosten de kaarten op de middag zelf € 10,00.