Explosion Rockets met Elvis tribute in Heyhoef op 28 september

0
348

Zevende optreden The Explosion Rockets op zaterdag 28 september in Wijkcentrum  Heyhoef in Tilburg met o.a. een Elvis Tribute

De Brabantse Rock and Roll band The Explosion Rockets gaat op zaterdag 28 september alweer voor de zevende keer in de Heyhoef in Tilburg een “Back to the fifties/sixties” concert geven met o.a ook een grote Elvis Tribute ! De organisatie van de Heyhoef aan de Kerkenbosplaats weet dat ze weer een fantastische band in huis haalt die een geweldige sfeer weet neer te zetten.“Het enthousiasme spat van het podium af.” zegt Jan Timmermans van de Heyhoef desgevraagd. Met deze “Most famous Rock and Roll band in the country”, waarmee The Explosion Rockets vaak wordt omschreven in de media, hoef je nooit bang te zijn voor een lege zaal.

Al ruim 34 jaar is de band succesvol en treden de zes rasmuzikanten vrijwel iedere week op in Nederland. Maar ook in Engeland, Duitsland, België en Luxemburg worden zij zeer gewaardeerd om hun geweldige performance ! Ook traden de Rockets op met de beroemde Elvis-gitarist James Burton, in 013 met Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’, verder met Chris Montez ( bekend van o.a. de hit ‘Let’s Dance’) en The Blue Diamonds. Zij werden zelfs gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van ‘de enige echte Killer’ Jerry Lee Lewis. Ook het állerlaatste optreden van ‘Rock and Roll vader’ Andy Tielman werd begeleid door deze klasse band. Wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 én een spetterende show wil zien, kan bij deze Rock and Roll band op zaterdag 28 september in Heyhoef zijn hartje ophalen.  Voor de dansliefhebbers is er een grote dansvloer aanwezig.

Meer info: www.explosionrockets.nl

 

Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kom dan zeker op tijd.De zaal van de Heyhoef gaat zaterdag 28 september om 19.30 uur open en de show begint om 20.30 uur en duurt tot 00.30 uur.

Kaarten á  € 8,00  kunt u bestellen via  tel. 06-45.92.85.86 (Thom Sens) of bij Heyhoef  of via email: explosionrockets@hotmail.com !
Op de avond zelf kosten de kaarten, mits nog voorhanden, € 10,00.