Das Oktoberfest Tilburg komt er wieder aan

0
300

De ‘R’ zit weer in de maand en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: Het aftellen naar Oktoberfest Tilburg 2019 is begonnen! 4 en 5 oktober 2019 geht es los in de Spoorzone. Het grootste Oktoberfest van Brabant gaat de Koepfelhalle weer op zijn voegen laten

 

Een écht Oktoberfest in Brabant

Over een kleine maand, aan de Burgemeester Brokxlaan, gaat het gebeuren. Het enige échte Oktoberfeest van Brabant barst lösch. Geen après-ski feestje, maar een volwaardig Duits evenement. Dichter bij München ga je niet komen zonder de grens over te steken! Wij streven ernaar om het authentieke Oktoberfest gevoel te creëren in Tilburg. Want juist die combinatie van Duitse sfeer en Brabantse gezelligheid heeft zich bewezen als een succesformule die wij graag voor de 9e keer voor jullie neerzetten!

Alles Deutsch

Ruim 2000 bezoekers gaan twee dagen lang feesten met de beste Duitse muziek. Iedere avond is er een fantastische line-up met livemuziek van artiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je genieten van het lekkerste bier, bratwurst, pretzels en vooral spaß, viel spaß! Dat doe je natuurlijk niet in je shirt of blouse, maar gekleed in lederhosen of dirndl. Niet in het bezit van zo’n authentieke Duitse outfit? Geen nood. Tegen schappelijke prijzen kun je deze aanschaffen op lederhosenland.com

Essen? Ja gerne!

Bij Oktoberfest denkt men als snel aan bier, veel bier… En terecht! Maar bij Oktoberfest Tilburg is ook een grote keuken aanwezig met veel Duitse lekkernijen. Je kunt je avond beginnen met een ‘Wies’n Platte’, een plank belegd met diverse koude en warme happen. Of wat dacht je van een Riesen schnitzel van Ed, groot genoeg om met zijn tweeën te delen. Omvallen van de honger is er dus niet bij!

Datum en tijden

Op vrijdag 4 oktober gaan de deuren open om 18:00 en gaan we door tot 23:30. Op zaterdag 5 oktober kun je vanaf 17:00 naar binnen en duurt het tot 23:30. Zorg dat je er bijtijds bent, hoe eerder je naar binnen gaat hoe verder je namelijk vooraan zit!

Moet je daarbij zijn? Aber natürlich! Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.oktoberfest-tilburg.nl/.