Bewoners overvallen in woning in Reeshof

0
206

Tilburg – De bewoners van een woning aan de Oldenzaalsingel kregen maandag de schrik van hun leven. Er stonden vier mannen in hun woning waarvan er een met een wapen dreigde.

Op maandag 22 mei 2017 om 4.18 uur kwam er een melding binnen van de bewoner van een woning aan de Oldenzaalsingel. Ze waren wakker geworden omdat er vier mannen in hun woning stonden. Een van de mannen had een vuurwapen in zijn handen. Ze bedreigden de bewoners. Nadat de woning doorzicht was zijn de mannen vertrokken zonder buit. De bewoner werd ook nog door één van de mannen geslagen en raakte lichtgewond aan zijn arm.

Zoekactie

De politie is direct een zoekactie naar de daders gestart. Enkele getuigen meldden dat er voertuigen waren weggereden. De politie roept getuigen op zich te melden die voor en na het voorval iets gezien hebben in de omgeving. Maar het is ook mogelijk dat mensen een camera aan hun woning hebben en daarmee iets hebben opgenomen. Ook deze mensen worden dringend opgeroepen hun informatie te delen. De recherche is een onderzoek gestart naar deze overval.

Tips

– via de banner onder dit bericht
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
– via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999