AR.T – Stichting Ateliers Reeshof-Tilburg in het Oude Kerkje

0
57

In het weekend van 31 oktober en 1 november 2015 exposeert Art.T uit Tilburg in het Oude Kerkje in Middelbeers.
Het kunstenaarscollectief AR.T bestaat uit een groep ambitieuze kunstenaars die vernieuwend werk leveren van hoge kwaliteit. Regelmatig worden leden van AR.T genomineerd voor kunstprijzen of zelfs als prijswinnaar verkozen. Hiermee is meteen duidelijk waar deze groep van 9 kunstenaars, allen woonachtig in de Tilburgse wijk Reeshof, voor staat. AR.T kent een grote verscheidenheid aan kunstvormen en technieken en biedt mede daardoor spraakmakende exposities.

Vernieuwend
In 2011 heeft de O.A.R. haar naam veranderd in Ateliers Reeshof Tilburg, kortweg AR.T. Deze naamaanpassing luidde ook een nieuwe richting in die het kunstenaarscollectief wil bewandelen. De groep presenteert zich in toenemende mate ook buiten de wijk Reeshof. Een gezamenlijke expositie in 2012 in de prachtige Steenfabriek in Gilze was meteen een groot succes. In 2013 is wederom in de Reeshof geëxposeerd waarna in voorjaar 2015 in het centrum van Tilburg een expositie is gehouden in de mooie locatie NS16.
Een goede expositie nodigt de bezoeker uit tot interactie. AR.T wil hierin blijven vernieuwen, de bezoekers aanspreken en nieuwe maatschappelijke vormen vinden.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.
De entree is 1.70 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook