“Alvast voorpret opdoen voor onvergetelijke, mooie reizen”

0
78

Vakantiebeurs 2017 officieel geopend

De Vakantiebeurs, die vanaf morgen opengesteld is voor de consument, is vandaag officieel geopend voor de reisbranche. “Deze week is Utrecht voor heel even het middelpunt van de wereld”, aldus Jaarbeurs Directeur Albert Arp. Ook Jan van Zanen, Burgemeester van Utrecht, geeft aan dat hij enorm trots is op het feit dat zo’n groots, internationaal evenement in Utrecht plaatsvindt. Hij hoopt dan ook ten zeerste dat de voorpret die hier wordt beleefd tot onvergetelijke, mooie reizen gaan leiden voor iedereen. De Vakantiebeurs vindt plaats tot en met zondag 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het NL Reist-Plein was het toneel van de opening. Een plein waar bezoekers allerlei partners van het ministerie van Buitenlandse Zaken vinden die informatie kunnen geven over veilig en gezond op reis gaan. Directeur Consulaire Zaken en visumbeleid Willem van Ee ging tijdens de opening in gesprek met journalist Jelle Brandt Corstius over de 24/7 hulplijn en app van het ministerie.

Vakantiebeurs 2017

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dinsdag 10 januari is de Vakdag. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. En er is een nieuw continent ontdekt met de naam Outfreeca. Het continent kent een afwisselende natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Maar ook voor de daredevil biedt Outfreeca veel vermaak, zoals bergbeklimmen, abseilen en kanoën.

Meer informatie via www.vakantiebeurs.nl. Volg ons via @DeVakantiebeurs en Facebook