4e Editie Jesus Christ in Concert vrijdagavond in Dudok

0
86

Enthousiaste reacties van het publiek hebben er voor gezorgd dat muzikaal leider Dave Hanhart ook dit jaar “Jesus Christ in Concert” weer op het podium brengt. Het wordt wederom een muzikaal spektakel waarin talentvolle amateurs en (semi-)professionals uit de regio elkaar op de bühne versterken.

In 2013 stond Jesus Christ in Concert voor het eerst onder leiding van Dave Hanhart op het grote toneel van Poppodium 013. De Rockmusical werd in stijl neergezet door onder andere Arjan Janissen (Jezus), Suzanne Mol (Maria Magdalena) en Joost van Roij (Judas). Na dit succes volgde een herhaling in 2014 voor een bijna uitverkocht Poppodium 013. Op aandringen van vele fans volgde in 2015 een bijzondere uitvoering: “Jesus Christ in Concert, unplugged” in Tiliander Oisterwijk en in Dudok Tilburg.

Dit jaar, de 4e editie, gaat Jesus Christ in Concert “On Tour”. Meezingen met alle hits uit deze schitterende Rock-opera kan dit jaar op Witte Donderdag (24 maart) in Tiliander Oisterwijk, op Goede Vrijdag (25 maart) in Dudok Tilburg en op Stille Zaterdag (26 maart) in de Elckerlyc in Hilvarenbeek. Het is Dave Hanhart wederom gelukt de originele cast bijeen te brengen en samen met zijn trouwe band en ensemble staan zij opnieuw garant voor een muzikaal spektakel:

“Jesus Christ in Concert, On Tour”.
4e Editie Jesus Christ in Concert
Meer informatie: http://www.hanhartvoormuziek.nl/