3e avond 67e Tilburgse wandelvierdaagse broeierig en warm

0
145
[the_ad_placement id="artikel-inline-in-het-bericht"]

Door Hans Sweep
Op het veld bij de Taxandriëbaan staan van oudsher de scholen met verfrissingen voor hun lopers. Als extra aanvulling staat er de IJskoning, met koud ijs voor de liefhebbers.
De wandelaars die vanuit het Wandelbos komen hebben wel zin in een verfrissing.
Scholen staan er met flesjes water, appeltjes voor de dorst, appelsap en een banaantje. Een school heeft paprika’s in de aanbieding, misschien zijn deze wel dorstlessend maar niet echt gewild.

Fotografe Yne van wijkglossy Focus op Reeshof is er deze keer bij met twee camera’s, eentje voor verderaf en eentje voor dichtbij. Regelmatig vragen groepjes om een foto.
Dat is uiteraard geen probleem al duurt het meestal even voordat alle groepsleden bij elkaar staan. “Even lachen”, zegt Yne ,vervolgens klikt ze en is de foto een feit.

We zagen weer allerlei fraai uitgedoste wandelaars met hoedjes en petjes.
De avondvierdaagse is een echt gezinsevenement, waarbij baby’s, honden, kinderwagens en muziekbuddy’s meegenomen worden. Een groep die Kika een hart onder de riem stak , liet zich horen met muziek. Jammer is wel dat er eigenlijk niet meer gezongen wordt, dat zorgt doorgaans voor meer saamhorigheid.

Maar ja ,tijden veranderen niet waar?

 

Hieronder de link naar de foto’s:

https://flic.kr/s/aHsmgLkfsY

[the_ad_placement id="artikel-bottom-ad-banner-onder-het-artikel"]