Jurre Mosselveld bakt voor Stichting Hartekind!

0
71

In november vindt de derde editie van Hartekind Bakt plaats. In heel Nederland bakken kinderen voor Stichting Hartekind. De uitdaging: bak koekjes, taartjes, cakejes of andere lekkernijen in de vorm van een hart en verkoop deze voor Stichting Hartekind.

Stichting Hartekind
Elk jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren. 90% van deze kinderen wordt volwassen, maar helaas sterft 10% nog altijd aan de gevolgen van deze afwijking. Dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen en zet zich in voor kinderen met een hartafwijking. Zij financiert wetenschappelijk onderzoek met als doel de overlevingskansen van hartekinderen te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Jurre gaat koekjes bakken voor alle hartekinderen!
6 Jaar geleden is Jurre geboren met Tetralogie van Fallot, wat 4 verschillende hartafwijkingen betekent. Het begin van veel onzekerheid en wat zijn de levensverwachtingen. Ook de eerste kennismaking met stichting Hartekind met zijn geweldige tikkiering. Jurre heeft nu twee keer een openhartoperatie gehad, de eerste keer met 4 maanden oud en de tweede keer exact twee jaar later. Nu gaat het ontzettend goed met Jurre, hij is een energieke en ondeugende kerel. Hij weet wat hij wil en gaat er helemaal voor. Nu ook voor zijn mede hartekinderen door het bakken van koekjes om zo extra geld op te halen voor de mooie stichting.

Wil je nu ook stichting Hartekind steunen door het kopen van koekjes bij Jurre, stuur dan een mailtje voor meer informatie: marga1987@hotmail.com

Via de website is het mogelijk om je in te schrijven om zelf ook mee te doen aan Hartekind Bakt! Ga de challenge aan voor kinderen met een hartafwijking en bak in november samen met Jurre! Ga naar www.hartekind.nl/hartekindbakt.

Bak je hart voor het hart van een ander! #maakjehart