Wat een spannende stad! Tilburg als decor en bakermat van thrillers

0
69
Spannende Thrillers van Tilburgse en Reeshof bodem in Bib Heyhoef

Reeshof Bibliotheek Heyhoef organiseert zondag 9 juli een bijeenkomst voor liefhebbers van thrillers. Wat is er zo leuk en waardevol aan het genre? Lezers worden uitgenodigd te luisteren naar schrijvers die over hun werk spreken en mee te doen aan een gezellig gesprek hierover.

Inhoud:
De Tilburgse Hélène Wagener heeft diverse spannende boeken op haar naam
(De Oorkonde, Duivelsgedruis) en zal vooral spreken over haar laatste boek: Blauw verdriet, dat gaat over een geheimzinnig oud schilderij en een verdwenen schilderes die verdacht wordt van een moord. René van Delft heeft na zijn literaire werk (Zolang het duurt, Het wezen moet verschijnen) een thriller geschreven die zich voornamelijk afspeelt in Tilburg Reeshof: Een kwade geur in de Fijnaartstraat. In de F-wijk woont een gezin dat in toenemende mate wordt lastig gevallen door een IT-er met een griezelige moraal. Hélène Wagener en René van Delft worden geïnterviewd door niemand minder dan Richard Engelfriet, zelf een succesvol auteur (Hoe vang ik een rat?) en ervaren presentator. Richard zal ook het publiek, waar gewenst, betrekken in de interactie over het spannende boek.
De beroemde hilarische poppenspeler en componist Frans van der Meer wisselt de onderwerpen af met muziek van eigen hand.

Praktische info:
 Datum: 09-07-2023
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Bibliotheek Heyhoef, Kerkenbosplaats 3, Tilburg
Kosten: gratis incl. Hapje & drankje
Aanmelden: heyhoef@bibliotheekmb.nl *uiterlijk aanmelden voor 7 juli.