Wandeltocht voor villa Pardoes in Reeshofweide

0
38

Voor Villa Pardoes ga ik een wandeling organiseren.
Bij deze wandeling loop je een stukje door de Reeshofweide, dit is een relatief nieuw natuurgebied. Om te laten zien wat voor moois dit gebied te bieden heeft KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuur Verenging) een verzorger van dit gebied geregeld die ons gaat begeleiden. Achteraf zal een er een kopje tomatensoep klaarstaan die wordt verzorgt door Kookgarage KOKkieje.
achterkant flyer

Voor 7,50 euro kunnen mensen al meelopen. Van dit geld wordt KNNV betaald zodat zij de natuur schoon en gezond kunnen houden, maar het aller belangrijkste doel is natuurlijk het sponsoren van Villa Pardoes.  Mensen kunnen zich aan melden door middel van een mail te sturen naar 204352@student.derooipannen.nl, via deze link: https://forms.office.com/e/pGD2tkLneL of via een QR code  Er zijn 25 plekken dus vol is ook echt vol, maar mensen mogen natuurlijk altijd nog wel losse donaties geven.

Hier wat informatie over alle 3 de partijen:

Villa Pardoes:  Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen. Kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd met familie en vrienden. Ridders, Barbie en de sprookjes van 1001 nacht komen er tot leven.

KNNV: De Reeshofweide is een relatief nieuw natuurgebied. Dit gebied wordt onderhouden en verzorgd door de KVVN. KVVN heeft als motto: “Samen ontdekken, beleven en beschermen.” Samen met een natuurbeheerder kun jij meelopen in dit nieuwe gebied.

Kookgarage KOKkiejen: Kookgarage KOKkieje is een kookgarage gelegen in de Reeshof.
U kunt hier met een kleine groep een leuke, lekkere en leerzame avond beleven.

Bij vragen kunnen jullie mij bereiken op mijn telefoonnummer 06-42688897 of mail, 204352@student.derooipannen.nl

Max Kapteijns