Aanpassing bushaltes Huibevendreef Reeshof

0
586

Start werkzaamheden maandag 6 maart 2017. Sinds december stopt de bus op de Huibevendreef bij de Dalenstraat. De gemeente start maandag 6 maart met het aanpassen van deze bushaltes omdat ze niet meer aan de eisen voldoen.

De haltes worden breder en het busperron wordt verhoogd, zodat de passagiers makkelijker kunnen instappen. Op het perron worden geleidelijnenaangebracht voor de blinden en slechtzienden.De haltes op de Huibevendreef bij de kruising met de Drimmelenstraat en de Doesburgstraat zijn vervallen en worden vervangen door grasstroken. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden vier weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en busdiensten

Ter hoogte van de werkzaamheden wordt de Huibevendreefversmald. Voor de verbreding van de bushaltes moet beton worden gestort. De aannemer zet op dat moment verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leidenen streeft ernaar om deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren.

Tijdens de werkzaamheden rijdt de bus de normale route door de Reeshof. Arriva schuift de bushaltes tijdelijk een stukje op.
Het terrein met tankstation Van Beurden, Royal Palace, ’t Fituurke en The King of Italy blijft bereikbaar.

Mogelijke overlast

Het is mogelijk dat u tijdens de werkzaamheden enige hinder ondervindt, bijvoorbeeld door geluidsoverlast en door af- en aanvoer van materialen en machines. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van deze brief vragen, dan kunt u contact opnemen met Marjo van Velthoven van de gemeente. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer 013 – 542 9600 en per e-mail marjo.van.velthoven@tilburg.nl.
Voor vragen tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jo van Hal van de gemeente. Hij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer 013 5428796 en per e-mail jo.van.hal@tilburg.nl.