Vragenlijst openbare ruimte Gesworen Hoek Reeshof

0
226
buurmalsenplein gesworen hoek

Wat vindt u van uw buurt?
Een schone, groene, goed onderhouden openbare ruimte waar we prettig met elkaar kunnen wonen, leven en samenzijn. Dat is waar de gemeente Tilburg aan werkt en waar we extra in investeren. Dat doen we door samen met u te bepalen waar en welke actie nodig is. We gaan niet alleen meer investeren, maar zoeken ook naar efficiëntere manieren om te werken.

Wat vindt u?
U woont in de Gesworen Hoek. De gemeente wil graag weten wat u van de openbare ruimte vindt in uw buurt en wat voor u belangrijk is. Met de openbare ruimte bedoelen we parken, straten, pleinen, groenstroken, enzovoorts. Daarom vragen wij u om een korte vragenlijst in te vullen. Dit vraagt ongeveer twee minuten van
uw tijd. U vindt de link naar de vragenlijst op www.tilburg.nl/onderzoek, onder Vragenlijst Gesworen Hoek. U kunt de vragen invullen tot en met zondag 13 september 2020. Hartelijk dank voor uw moeite.

Uiteraard vertellen we u wat de resultaten van de enquête zijn en wat de gemeente hiermee gaat doen.

Meer informatie
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Dian van de Laar van de gemeente. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag van 09.00 – 16.00 uur via telefoonnummer 013-5325930 en per e- mail via dian.van.de.laar@tilburg.nl.