Vogelexcursie Dongevallei op zaterdag 30 september voor volwassenen en kinderen

0
49
dongevallei reeshof

Op zaterdag 30 september organiseert Vebego Groen (de partij die het openbaar groen in de Reeshof onderhoudt) een vogelexcursie in de Dongevallei. We verzamelen om 14:00 u bij de ingang van de Dongevallei aan de Mariaradevonder. Samen met een enthousiaste vogelaar gaan we op pad, om de verschillende vogels van het gebied te leren kennen.
Onze collega helpt je met het spotten van vogels en kan je alles vertellen over de verschillende soorten. De excursie is gratis, aanmelden kan via www.hallogrrroen.nl/vogelexcursie-dongevallei/. Maximaal 20 deelnemers, dus meld je op tijd aan! De excursie is vooral geschikt voor (jong)volwassen.

Ga je mee als kinderen en ouders op vogelavontuur?

Vogelexcursie Dongevallei

Ben jij ook zo benieuwd welke vogels voorkomen in de Reeshof? Op zaterdag 30 september organiseert Vebego Groen een leuke en leerzame bijeenkomst over vogels. Vanaf 14:00u is iedereen welkom bij Kinderboerderij ’t Valleike. Kom met uw (klein)kinderen en leer van alles over de vogels in de wijk. Kinderen kunnen met herkenningskaarten op pad, vogeltekeningen inkleuren, door een verrekijker kijken en zien en ervaren wat vogels nodig hebben voor eten, drinken, beschutting en nestgelegenheid. De bijeenkomst is gratis en geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig.

 

Laat jij jezelf en je (kinderen) informeren en inspireren?

 

Datum:               Zaterdag 30 september 2023

Tijdstip:              Van 14:00u tot 16:00u

Startlocatie:       Kinderboerderij ’t Valleike

Scharwoudestraat 30

Tilburg

Deelname:         Gratis

Advies:                Neem je verrekijker en (klein)kinderen mee