Vijf extra Acoustic Summer concerten op FoxFarm in Reeshof / Koolhoven Buiten

0
323
Rooien Diesel

Na gebleken succes (4 x uitverkocht!) heeft FoxFarm besloten om nog eens 5 extra Acoustic Summer concerten te organiseren in augustus met steun van Reeshof Cultuurt. Eindelijk weer live muziek in de Reeshof met (semi) akoestische terrasconcerten en een diversiteit aan muziek. FoxFarm heeft hiervoor een speciaal buitenterras ingericht waarbij alle richtlijnen worden gevolgd. Helaas zijn er een beperkt aantal plaatsen en is een kaartje kopen van te voren verplicht.  Het wordt een lange Acoustic Summer! Het programma voor augustus ziet er als volgt uit:

 2 augustus – Rooièn Diesel

Zondag 2 augustus starten we met onze tweede “Acoustic Summer” reeks. We beginnen met de helden van de Reeshof: Rooièn Diesel, Deze gezellige band uit Tilburg en omgeving hebben iets met het Brabantse mooie boerenland en het “toaltje”. Ze brengen “nondeju rock” en speciaal voor ons op een semi akoestische wijze. Scan de QR-code om te reserveren.

9 augustus – Live Poets Society

Zondag 9 augustus hebben we Live Poets Society op ons buiten podium staan. Live Poets Society is een duo door de wol geverfde muzikanten. Hun muziek laat zich het best omschrijven als soepel in het gehoor liggende akoestische popmuziek op het grensvlak van blues, folk, soul en americana. Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. Voor dit acoustic summer concert hebben ze een special guest (Ronald Voskens) op percussie! Scan de QR-code om te reserveren.

 

 16 augustus – Pete Young

Zondag 16 augustus komt Pete Young naar FoxFarm. “Piet de Jong” een begrip in de Tilburgse music scéne en ver daarbuiten. Met zijn mix van soul, jazz, rock, pop en zelfs reggae weet hij ieders hart te veroveren. Scan de QR-code om te reserveren.

image015
Pietje de Jong

23 augustus – A Girl Called Mercy

Zondag 23 augustus hebben we iets heel anders op ons zomers terras. Deze 17-koppige band verrast het publiek in een altijd wisselende bezetting. A Girl Called Mercy brengt eigen nummers in de stijl van o.a. Nick Cave enThe Doors, ze zullen dit akoestisch doen. Dus komt dat zien en horen! Zoals je ziet is onze Acoustic Summer voor iedereen! Scan de QR-code om te reserveren.

29 augustus – Ziggy Floyd

ZATERDAG 29 augustus kunnen de rockliefhebbers hun hart ophalen. De afsluiter van de Acoustic Summer is Ziggy Floyd. Een geweldige Pink Floyd tribute band, die uiteraard niet geheel akoestisch zal optreden maar wel op een aangepast volume. Meeslepend en krachtig. Muziek om bij weg te dromen. Pink Floyd is als een genre op zich. Tijdloos ook. En dat laat Ziggy Floyd jou graag ervaren. Een optreden van Ziggy Floyd brengt het werk van de originele Floyd volop tot leven. Je hoort de unieke sound van de Britse groep. Ga mee op reis, sluit zo nu en dan je ogen en laat je meevoeren door de wereld van Pink Floyd. We wish you are there! Scan de QR-code om te reserveren.

Praktische informatie

Tickets & reservering á €5,- (excl. servicekosten) zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via deze link. ikbenaanwezig.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dit i.v.m de richtlijnen van het R.I.V.M. Parkeergelegenheid is beperkt, dus kom zoveel mogelijk op de fiets, lopend of met het O.V.

Aanvang concerten 14:30 uur.

 

Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm

Zuilichemstraat 2

5036ZA Tilburg, Reeshof