TIJD VOOR GROTTO LIVE in augustus

0
91
Grotto Live augustus 2019

Op de zaterdagen 24 en 31 augustus is het weer tijd voor Grotto Live. Voor het 6e jaar klinkt er weer heerlijke muziek rondom het terras van Grotto in de Oude Warande @stadsbos013.

Kom genieten op de zaterdagmiddag in het hart van de Oude Warande, vanaf 15.00 zal de muziek klinken. 6 jaar geleden is Grotto begonnen met Grotto Live, toen nog kleinschalig maar steeds meer mensen weten het mooie plekje te vinden, en tevens blijft het speciaal en intiem.

Haal je drankje bij Grotto, zoek een plekje op het terras, op de boomstammen of pak een kleedje en ontspan en geniet van de diversiteit van muziek op de zaterdagen in augustus.

Kom je op de fiets dan kun je doorfietsen tot Grotto, met de auto kun je parkeren bij Auberge du Bonheur, Tilburg University of bij het spoor bij de Zwartvenseweg en dan een stukje door het bos wandelen.

Zaterdag  24/8 Raak de Snaar

Zaterdag  31/8 Awash

Aanvang 15.00

Toegang is gratis.

Op zaterdag 24 augustus komen de mannen van Raak de Snaar ons vermaken in het bos.Liefdevol, ontroerend, aandachtig, persoonlijk en hilarisch maar altijd ‘Raak”.

Nederlandse(bekende en ook zelfgeschreven) luisterliedjes met een Brabantse tongval maakt het nog heerlijker om naar te luisteren.

Een intiem moment tussen de artiest en het publiek, met een lach en met een traan, dat past prachtig op ‘t terras bij Grotto, dichtbij de mensen zijn is wat Raak de Snaar graag wil.

De combi van gitaar,cello en de meerstemmige zang van de heren gaat ons kippenvel geven.

www.raakdesnaar.nl

 

Op zaterdag 31 augustus sluiten we af met AWASH.

Vanaf het eerste uur van Grotto Live is deze band elk jaar in de Oude Warande.
Deze Brabantse poprockband gaat voor deze gelegenheid Unplugged.

Gitaarpop met de accenten van de piano en de bas, boeiend, zowel groot als in het klein, dichtbij de mensen, dan komt ‘t echt binnen. Vol overgave met vergelijkingen naar R.E.M, Editors &Racoon!

AWASH heeft een erg druk programma, met meer dan 250 optredens per  jaar door het hele land hebben ze tijd vrij gemaakt voor Grotto Live, waar wij enorm blij mee zijn.

www.awash.me