Eat&Meet Pitcht bij Awesome Tilburg foundation

0
111

Eat&Meet, de Culinaire Wereldreis in Tilburg is een van de 5 genomineerden om woensdagavond 23 mei te mogen pitchen bij de Tilburgse tak van de Awesome Foundation.

In Tilburg leven we samen met meer dan 175 nationaliteiten maar in hoeverre kennen we elkaar? Enkele weken lang heeft Saskia Bodelier dagelijks aan diverse mensen deze vraag gesteld. Het antwoord was bedroevend.

Vandaar het nieuwe project Eat&Meet, want liefde gaat toch echt door de maag! Bij Eat&Meet neem je deel aan een Culinaire Wereldreis door Tilburg. Een drie-gangenmenu waarbij je bij drie verschillende nationaliteiten thuis aan tafel schuift. Bijvoorbeeld een voorgerecht bij een Mexicaanse thuis, het hoofdgerecht op een flat in Noord aan tafel samen met een Syrisch gezin, en het nagerecht geniet je op de bank bij een Marokkaanse.

Eat&Meet is duurzame participatie en integratie. Met dit concept wil Saskia meer bekendheid krijgen elkaars culturen beter te leren kennen. Want onbekend maakt onbemind. Hoe leuk zou het zijn dat wij niet alleen trots zijn op onze stad en onze Tilburgers maar ook nog op onze nieuwe Tilburgers!

Eat&Meet vormt een onderdeel van de bijzondere ontmoetingen van Verrassend Tilburg & meer. Wil je de pitch bijwonen dan kan dat. Ook zoeken we nog gezellige goede koks met een niet Nederlandse nationaliteit.

Op zoek naar een verrassend bedrijfsuitje? Je vindt vast iets in ons grote aanbod in arrangementen.

www.verrassendtilburgenmeer.nl

www.verrassendlangstraatenmeer.nl

www.zelfshopkerstpakket.nl