Ruim 6000 wandelaars lopen mee voor sfeer en eigen gezondheid.

0
132

Hij komt er weer aan de avondvierdaagse in Tilburg.

In de week van 28 mei t/m 31 mei staat Tilburg weer in het teken van een mooi traditie.

De avondvierdaagse van Tilburg. De organisatie van de 67e avondvierdaagse hoopt op maandagavond 28 mei wederom ruim 6000 wandelaars te begroeten.

Vier avonden lang lopen de deelnemers een route van 5 of 10 kilometer om na de vierde dag tijdens de feestelijke inhuldiging in het centrum van Tilburg het fel begeerde vierdaagse medaille te ontvangen.

Lopen in een ongedwongen en gezellige sfeer in Tilburg, dat is het doel van de avondvierdaagse Tilburg, het is gezond en zonder dat men er bewust van is wordt er gewerkt aan de conditie.

Deelnemen kan door in te schrijven op een van de vermelde inschrijfadressen op de website www.avd-tilburg.nl Aan het meelopen zijn geen leeftijdsgrenzen gesteld dus van jong tot oud kan men zich als deelnemer inschrijven voor de wandeling tegen een kleine vergoeding. Inschrijven kan ook nog uiterlijk een half uur voor de start van de wandeling. Er wordt dan wel een kleine meerprijs in rekening gebracht.

De startplaats van de 67e avondvierdaagse is dit jaar wederom bij het Reeshofpark aan de Campenhoefstraat. Om half zeven zal daar het startschot klinken voor het grootse meerdaagse wandelevent van Midden- Brabant. De intocht op donderdag eindigt traditioneel bij de Rooi Pannen aan de Reitse Hoevenstraat.

Voor meer informatie is de website van de avondvierdaagse Tilburg te raadplegen. www.avd-tilburg.nl 

Dit jaar is er voor de scholen een wisselbeker te winnen. Deze wisselbeker is nieuw en uniek. Scholen worden op de verzamelplaatsen ingedeeld door de organisatie. De school die op hun verzamelplaats zich het meest leuk en origineel presenteert en zorgt voor een goede afvalverwerking, wordt de winnaar van de wisselbeker. De organisatie zorgt voor de beoordeling van deze wedstrijd.