The Voice winnaar O’G3NE op openingsavond Hap Stap Festival

0
141

De opbouw van het festivalterrein voor het succesvolle Hap Stap Festival is weer in volle gang. De organisatie van het festival is erin geslaagd om ook dit jaar een gevarieerd programma neer te zetten. In het Pinksterweekend, van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25, geniet jong en oud van dit festival.

 

Programma

Vrijdag 22 mei start het 20e Tilburg Hap Stap Festival om 17.00 uur met de Grootste Vrijdagmiddagborrel. DJ Thijn Huijbregts trapt af. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur staat er een verrassingsact gepland. Om 20.30 uur staat Booming Piano’s op het podium. O’G3NE, winnaar The Voice of Holland 2014, sluit de openingsdag af.

Zaterdag 23 mei opent het festival om 14.00 uur. Aan het einde van de middag staat het Tilburgs Kwartiertje op het programma met echte Tilburgse artiesten waaronder MzzlGino Politi en de MotownMarbles. In de avond staat coverband Vangrail op het podium!

Zondag 24 mei start om 14.00 uur de “Franse Middag”. De Interpolis tuin, waar een place du tertrestaat, is omgetoverd tot een plek waar een sfeer is van creativiteit, diversiteit, inspiratie en “bourgondelijkheid”! Geniet van de wijnen, oesters, de kazen en het entertainment. Rond 20.30 uur gaat het dak eraf met de Top 2000 band.

Op maandag 25 mei is het kindermiddag met spelletjes en optredens voor de kleintjes. Om 18.30 uur treedt de Tilburgse band 3ofUS+ op.

De presentatie van het festival is in handen van Rens Merkelbach.

Waardevolle spullen
Op het festivalterrein heeft hoofdsponsor Interpolis kluisjes geplaatst zodat waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden.

Deelnemende restaurants

Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival. De deelnemende restaurants dit jaar zijn La Guitarra, MEAT (een cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur), Polly Maggoo, Restaurant Riddershoeve, Klein Tilburg, Gasterij de Commanderie, Gember en Sereh, De Postelse Hoeve, Cookaholics, Bojangles (Goirle), Villa de Vier jaargetijden, Soul Café, Peter’s kookstudio Duvelhok culinair, Enjoii, Visspecialiteiten en traiteurzaak Van Oursouw en Zoon en restaurant Te koop in Tilburg ,- .

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”