“Still Alice” bij 50 Plus Euroscoop Tilburg

0
59

Op dinsdag 7 Juli kunnen alle 50Plussers terecht voor een prachtige verfilming van de film Still Alice, een ontroerend verhaal over de ziekte Alzheimer.

Julianne Moore won met haar rol in deze film verschillende grote prijzen, met als hoogtepunt een Oscar voor beste Actrice.

“Still Alice”  bij 50 Plus Euroscoop Tilburg

Iedereen wordt op 7 Juli vanaf 13.00 uur welkom geheten met een heerlijk kopje koffie en lekkers. De film start om 14.00 uur.

Kaarten zijn te reserveren of te koop a 5 euro via www.euroscoop.nl

 

Synopsis:

Alice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze zich beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan. Een hartverscheurend en inspirerend portret over een onafhankelijke, sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.