Stichting Tess in Midden Brabant HET goede doel.

0
247

Prooi organiseerde opnieuw een inzamelingsactie voor hulp aan kinderen.

De nazomer stond bij het directe verkoop bedrijf proWIN internationaal haar verkoop helemaal in het teken van Charity: van 1 september tot en met 10 oktober 2016 riep het bedrijf in het Duitse Saarland opnieuw een Charity-wedstrijd uit: centraal stond de aankoop van Charity-artikelen, een warmwaterkruik (in de vorm van een hart of in de vorm van een knuffelhond) en twee hartvormige microvezeldoeken in verschillende kleuren. De consulenten “verdienden” per verkocht artikel een bepaald aantal punten. Bij 250 punten konden zij hun persoonlijke “harten-project” indienen en zich inzetten voor het ondersteunen van dit project.

Alweer een geweldige Charity-actie van proWIN, een menselijk bedrijf met een groot hart, vooral voor kinderen die wel een handje hulp kunnen gebruiken. Middels de bedrijfseigen “proWin stichting” zet men zich voor hen in “alles wat wij doen om hen te helpen, is een goede investering in de toekomst. Want deze toekomst behoort zonder meer aan de kinderen toe. Juist dit is ons uitgangspunt en wij dragen er zo aan bij dat zoveel mogelijk kinderen een reële kans op een goed of tenminste een beter leven krijgen”, zo motiveert proWIN-bedrijfsleidster Gabi Winter haar behoefte om te helpen.

De proWIN-verkoop ging zoals gewoonlijk brandend van ijver aan de slag en de consulenten konden met hun eigen enthousiasme ook de klanten van het bedrijf enthousiasmeren voor de goede zaak.
Het resultaat mag ook dit keer absoluut gezien worden: er werd € 56.000,- ingezameld voor 95 “harten-projecten”.
De opbrengst van de wedstrijd werd verdeeld over alle goedgekeurde projecten. De toekenning gebeurd in bedragen van €500,- deze komen ten goede van vele doelen voor kinderen.

Voor Midden Brabant werd Stichting Tess het goede doel. Deze stichting zet zich in om kinderen met een beperking in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar dolfijn ondersteunde therapie aan te bieden. Dat doen ze in een organisatie waarin geen geld aan de strijkstok blijft hangen. Bestuur en vrijwilligers ontvangen voor hun werk geen vergoeding. Allen werken gratis. Zo komt elke euro die de stichting ontvangt direct aan het doel toe. Jan Mathijssen van stichting Tess mocht op 15 december 2016 namens het proWIN team Midden Brabant van Marsja van Dongen een mooie cheque van € 1000 ontvangen. Met dit bedrag komt de dolfijnondersteunde therapie voor weer een volgend kind op de wachtlijst dichterbij.
Meer weten over stichting Tess kijk dan op de Stichting Tess Facebook pagina of op www.stichtingtess.nl

proWIN zet zich in voor kinderen: gisteren – vandaag – en ook morgen!