schrijf nu in voor jubileumeditie beursvloer tilburg

0
37

Tiende editie op maandag 12 oktober 2015 in het Koning Willem II Stadion

ContourdeTwern organiseert op maandag 12 oktober de tiende editie van Beursvloer Tilburg in het Koning Willem II Stadion. Heeft uw maatschappelijke organisatie een hulpvraag, of wilt u met uw bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid tonen? Schrijft u zich dan snel in via www.beursvloertilburg.nl. 

Beursvloer Tilburg brengt vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisatie al tien jaar bij elkaar. Projectleider Albert Rusch van ContourdeTwern: “Wat de een biedt, is voor ander zeer gewenst. Wij nodigen Tilburgse ondernemingen uit om, in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid, hun producten en/of diensten gratis aan te bieden aan Tilburgse maatschappelijke organisaties.” Deze maatschappelijke organisaties dienen vooraf een hulpvraag in. Tijdens de Beursvloer worden vraag en aandacht bij elkaar gebracht: de zogenoemde match. Deze matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materialen, faciliteiten en creativiteit. Rusch: “Belangrijk is dat de match twee kanten op werkt: de maatschappelijke organisatie en de bedrijven bieden elkaar een tegenprestatie. Daardoor ontstaat een gelijkwaardig partnerschap.”

Inschrijven

Afgelopen jaar nam een recordaantal van 212 Tilburgse organisaties en bedrijven deel. Er werden liefst 438 matches gesloten. Laat deze kans niet lopen en neem ook deel aan Beursvloer Tilburg! Deelname is gratis en kost slechts een halve middag van uw tijd. U hoeft geen stand in te richten en het levert u veel op. Kortom, een mooie kans voor uw bedrijf of organisatie! Kijk voor meer informatie en om uzelf in te schrijven op www.beursvloertilburg.nl.

Fotobijschrift:

Blije gezichten na weer een match op Beursvloer Tilburg 2014. 212 Tilburgse organisaties en bedrijven sloten toen liefst 438 matches.