Ruim 6000 wandelaars lopen mee voor sfeer en eigen gezondheid.

0
176

Hij komt er weer aan de avondvierdaagse in Tilburg.

In de week van 17 juni t/m 20 juni 2019 staat Tilburg weer in het teken van een mooi traditie.

De avondvierdaagse van Tilburg. De organisatie van de 68e avondvierdaagse hoopt op maandagavond 17 juni 2019 wederom ruim 6000 wandelaars te begroeten.

Vier avonden lang lopen de deelnemers een route van 5 of 10 kilometer om na de vierde dag tijdens de feestelijke inhuldiging op het terrein van universiteit Tilburg het fel begeerde avondvierdaagse medaille te ontvangen.

Lopen in een ongedwongen en gezellige sfeer in Tilburg, dat is het doel van de avondvierdaagse Tilburg, het is gezond en zonder dat men er bewust van is wordt er gewerkt aan de conditie.

Aan het meelopen zijn geen leeftijdsgrenzen dus van jong tot oud kan men zich als deelnemer inschrijven voor de wandeling. Inschrijven kan ook nog uiterlijk een half uur voor de start van de wandeling. Er word dan wel een kleine meer prijs in rekening gebracht.

Maar wil je niet meelopen maar wel helpen als vrijwilliger kan uiteraard ook. Zonder vrijwilligers kan een avondvierdaagse niet georganiseerd worden. Aanmelden kun je nog altijd op onze website www.avd-tilburg.nl.

De startplaats van de 68e avondvierdaagse is dit jaar wederom bij het Reeshofpark aan de Campenhoefstraat. Om half zeven zal daar het startschot klinken voor het grootse meerdaagse wandel evenement van Tilburg.

Woensdag en donderdag word er gestart bij de nieuwe start en finish op de universiteit van Tilburg waar donderdag de lopers feestelijk worden ingehaald.

Voor meer informatie is de website van de avondvierdaagse Tilburg te raadplegen. www.avd-tilburg.nl

Dit jaar is er ook voor de scholen een wisselbeker te winnen. Scholen worden op de verzamelplaatsen ingedeeld door de organisatie. De school/vereniging die op hun verzamelplaats zich het meest leuk en origineel presenteert en zorgt voor een goede afvalverwerking, en zich houden aan de regels van de avondvierdaagse wordt de winnaar van de wisselbeker. De organisatie zorgt voor de beoordeling van deze wedstrijd.

Wereldrecordpoging Radslag.

Op dinsdag 18 juni word er Guinness records poging radslag door Gymnastiek vereniging Kunst en Kracht deelnemers van de avondvierdaagse konden zich aanmelden op de website van Kunst en Kracht. Op hun website staat alle informatie:https//kunstenkrachttilburg.nl/activiteiten/recordpoging-aanmelden.

We hebben ook geregeld dat we de fietsen kunnen stallen in een bewaakte stalling op Beatrix college.