KinderBoekenFilmMiddag Nanny McPhee in Reeshof

0
63
nanny MC Phee

Tilburg – De bibliotheek Heyhoef organiseert op vrijdag 31 mei van 14.00 tot 17.00 i.s.m. met Contour de Twern en Heyhoef Cinema een superleuke KinderBoekenFilmMiddag met als thema Nanny McPhee. Er zijn diverse activiteiten te beleven.

Het programma

Wat is er te doen tijdens dit programma? We starten met een Boekproeverij, waarna we gezellig de film gaat kijken. Tijdens de pauze is er limonade met wat lekkers en als afsluiting mag je een foto laten maken voor het greenscreen met een leuke achtergrond van de film. Vanuit toneelgroep ‘Nooit gedacht’ komt er ook nog een echte Nanny McPhee langs.

Over Nanny McPhee returns

De geheimzinnige Nanny McPhee verschijnt waar ze het meest nodig maar het minst gewenst is. Dit keer klopt ze aan bij een familieboerderij waar een oorlog woedt tussen enkele onstuimige plattelandskinderen en hun verwende nichtje en neefje uit de grote stad. Van een vliegende motorfiets tot een biggetje dat in bomen klimt… Nanny McPhee trekt weer alle registers open om lastpakken vijf belangrijke levenslessen bij te brengen.

Hier bij zijn?

Dat kan! Kaartjes voor deze activiteit zijn te koop bij de Bibliotheek Heyhoef en het wijkcentrum.

Kosten; €5.- p.p. (kinderen en ouders)

U kunt alleen contant betalen.

Wilt u kaartjes kopen via de meedoenregeling; dit is mogelijk bij het wijkcentrum tot woensdag 29 mei.

Er is een maximum aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

N.B. Voor het VIP-moment Meet & Greet met Nanny McPhee zijn aparte uitnodigingen verstuurd en dit begint om 13.30.