Reeshof Muzenconcerten heeft net voldoende drank in huis om alle mensen te bedienen

0
790

 

Het was hard werken voor onze vrijwilligers afgelopen dinsdagavond, mensen hadden veel dorst. Het goede weer, de perfecte sfeer en niet te vergeten de band (double XL) waren daar debet aan. Toch wisten de bars die tot 23 uur standaard geopend zijn nog net aan de grote vraag te voldoen. 

Door Hans Sweep
De Reeshof Muzenconcerten zijn een echt gezinsevenement geworden met vanaf 18 uur gratis kindervermaak verzorgd door Club Pellikaan en een groot assortiment aan foodtrucks en kramen. voor elk wat wils van de populaire vettere hap tot Surinaams, gezonde hamburgers, vis, slush puppy, ijs en broodje rookworst. De muziek vangt elke avond aan om 19.15 uur met deze keer een Brabantse formatie, die bestaat uit maar liefst 9 leden waarvan de zanger en zangeres woonachtig zijn in Reeshof.
Met hun grote repertoire wordt iedereen bediend, van Nederlandstalig tot rock, Rock & Roll en niet te vergeten de populaire covers.

Voor dit gratis toegankelijke festival wordt de kosten opgebracht door de consumptieverkoop bij zowel de bars alsook de foodstands. Doordat we met 25 vrijwilligers werken kunnen we de prijzen laag houden,
€ 2,- voor een pilsje of fris en € 3,- voor rode of witte wijn zijn haast vooroorlogse prijzen, zo is het voor elke portemonnee goed te doen. We hopen dat onze gasten daar ook rekening mee houden, onze intentie is uiteraard om elk jaar op deze wijze de Reeshofbewoners te verwennen met een gratis muziekspektakel. Elke avond is er na 23 uur een afterparty bij het pannenkoekenparadijs tegenover het festivalterrein, daar kan ook met de bonnen van de Reeshof Muzenconcerten betaald worden.

Een cadeautje voor Jontie
De volgende morgen met het schoonmaken van het terrein komen we altijd van alles tegen.  Eigenlijk altijd afval in de vorm van bekers, rietjes, kartonnen tray’s en allerlei doppen. Deze keer vonden we ter hoogte van het kindervermaak een fraaie button met de letter J, versiert met sterren er omheen.

Kennelijk bewust achtergelaten om de organisatie en vrijwilligers te bedanken voor de mooie avond. Aangezien binnen de organisatie alleen Jontie met de letter J begint, krijgt hij dit kleinood.

Hij zal het de komende Muzenconcerten met trots dragen als eerbetoon aan de organisatie en alle vrijwilligers!

Tips en wenken
Maak uw sigaretten uit in de daarvoor bestemde asbakken die op elke tafel staan, breng geen glas mee op het terrein dat is niet toegestaan en daarop zal gecontroleerd worden, geen auto’s op het terrein behalve van de organisatie en deponeer uw plastic glazen zoveel mogelijk in de buizen of containers.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Dinsdag 7 augustus

Aanvang 18 uur, start muziek m 19.15 uur – 22 uur met De Bijtels
Bars en foodstands geopend tot 23 uur

We verwelkomen u graag kom lekker eten, drinken en genieten van de muziek! 

Stichting Reeshof Muzenconcerten, voor en door Reeshofbewoners.