Rabo Dikke Banden Race tijdens 23e Jeugdwielerronde van de Reeshof

0
61

Op zondag 19 april 2015 organiseert  de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg al weer voor de 23e maal haar jaarlijkse “jeugdwielerronde van de Reeshof”. Zo’n 200 jeugdige wielrennertjes tussen 7 en 14 jaar uit het hele land zullen deze dag aan het vertrek staan. Dit jaar telt deze wedstrijd mee als kwalificatiewedstrijd voor het  NK dat op 7 juni a.s. in Lieshout zal worden verreden. Velen zullen deze kans dan ook aangrijpen om de nodige punten te vergaren om zich voor dit NK te plaatsen.

Vanaf 12.00 uur starten diverse leeftijdscategorieën voor hun wedstrijd op het vertrouwde trainingsparcours van onze wielerclub aan de Bijsterveldenlaan 3 te Tilburg. Rond de klok van 16.00 uur zal voor de oudste groep het startschot klinken.

Voorafgaand aan deze wedstrijd voor licentiehouders organiseren we een Rabo Dikke Banden Race. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor kinderen tussen 7 en 12 jaar die willen kennismaken met de wielersport. Deelnemers mogen dan ook geen wedstrijdlicentie hebben. Je kunt op je eigen fiets meedoen. Dat mag een gewone fiets zijn maar ook een mountainbike of een citybike. Maar geen racefiets want dat zou niet eerlijk zijn. Er wordt gestreden in diverse leeftijdsgroepen en de winnaar van elke groep mag zelfs naar de grote landelijke finale die aan het eind van het jaar verreden wordt. Dus; ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil jij ook wel eens meedoen aan een echte fietswedstrijd? Kom dan op zondag 19 april a.s. naar het parcours. Je krijgt dan van ons een rugnummer en een fietshelm. Deelname is gratis. Je kunt je vooraf aanmelden via wedstrijdenjeugd@twcpijnenburg.nl . Ook op de wedstrijddag zelf kun je je nog inschrijven. De aanvang is 11.00 uur. Rugnummers  vanaf 10.15 uur. Kijk voor meer informatie op onze website: www.twcpijnenburg.nl.