Politiehelikopter ingezet bij betrapte inbreker

0
108

Bewoner betrapt inbreker

Tilburg – Een bewoner betrapte donderdagavond 19 oktober in haar woning op de Burgemeester Rauppstraat een inbreker. De dader vluchtte weg en de politie startte een zoektocht.

De bewoner kwam rond 20.15 uur bij haar woning. Toen zij in de woning stond, hoorde zij op de bovenverdieping gestommel. Hierop heeft zij de buurman ingeschakeld, die vervolgens poolshoogte nam. De dader bleek op de bovenverdieping een raam te hebben ingeslagen en de woning te hebben doorzocht. Op het moment dat de buurman naar binnen ging, bleek de dader al gevlucht.

Politiehelikopter

Verschillende agenten keken direct uit naar de mogelijke dader(s). Ook de politiehelikopter keek vanuit de lucht mee. Tot op heden is er niemand aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het is tot op heden onbekend of er tijdens de inbraak iets buit is gemaakt.

Hebt u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de inbraak of heeft u meer informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.