Onderwerp Uitnodiging online informatiebijeenkomst landschapsplan Wilhelminakanaal Sluis II, dinsdag 24 november om 19.30 uur

0
80
Sluis Wilhelminakanaal Tilburg Reeshof
[the_ad_placement id="artikel-inline-in-het-bericht"]

De provincie Noord-Brabant, gemeente Tilburg en Rijkswaterstaat werken in het project Wilhelminakanaal Sluis II samen aan een betere bereikbaarheid van de Tilburgse havens. Het project bestaat uit de herbouw van Sluis II en de afbouw van Sluis III, inclusief het tussenliggende deel van het kanaal.

Onlinebijeenkomst landschapsplan Sluis II
Begin juli dit jaar hebben we twee online sessies gehouden over de landschappelijke inpassing van Sluis II én de gebiedsinrichting rondom de sluis. Hierin zijn de wensen vanuit de omgeving aan bod gekomen en vragen beantwoord. Om u bij te praten over de stand van zaken van het landschapsplan organiseren we dinsdag 24 november van 19.30-21.00 uur een digitale bijeenkomst (vanwege de coronamaatregelen).

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst?

Stuur dan vóór 20 november een e-mail naar whksluis2@rws.nl. Vermeld hierin uw naam en e-mailadres. U krijgt dan op vrijdag 20 november via de mail een ontvangstbevestiging met een digitale link voor de bijeenkomst en alle relevante informatie over uw deelname. LET OP: dit bericht kan in uw SPAM terechtkomen.

Vragen stellen

Deelnemers aan de online presentatie kunnen tijdens de bijeenkomst via de chatfunctie vragen stellen. Ook kan iedereen naar aanleiding van de presentatie vanaf vrijdag 27 november t/m 11 december 2020 vragen stellen via de digitale kaart. Dit kan via https://rws.projectatlas.app/wilhelminakanaal-sluisII/
Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de digitale bijeenkomsten? Op vrijdag 27 november plaatsen wij een videoverslag van de digitale bijeenkomst op ons digitale platform. Dit kunt u bekijken via de website: https://rws.projectatlas.app/wilhelminakanaal-sluisII/

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het project Wilhelminakanaal Sluis II? Dan raden we aan zich aan te melden voor de digitale nieuwsbrief via https://nieuwsbrieven.rijkswaterstaat/abonneren – en ga naar: Wilhelminakanaal: herbouw Sluis II en afbouw nieuwe Sluis III.

Planning project
Naar verwachting duurt de realisatie van het project ruim een jaar langer en is de ingebruikname vertraagd naar de eerste helft van 2025. Dit komt onder ander door de stikstofproblematiek en de marktconsultatie over de uitvoering.

Meer informatie
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Sander Houweling, omgevingsmanager Wilhelminakanaal Sluis II van Rijkswaterstaat. Hij is bereikbaar via e-mail sander.houweling@rws.nl en telefoonnummer 06-11040519.
U kunt ook bellen met het landelijke informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00-20.00 uur. In het weekend en op feestdagen van 10.00-18.30 uur.
U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail: whksluis2@rws.nl

[the_ad_placement id="artikel-bottom-ad-banner-onder-het-artikel"]