Nieuw kinderdagverblijf de Hukkie PUK in Reeshof

0
119

Wij zijn een nieuw kinderdagverblijf in Tilburg, stadsdeel Reeshof. Het unieke van De Hukkie Puk is dat we werken met maximaal 6 kindjes per dagdeel waardoor er veel meer aandacht is voor de kinderen.

Er is meer tijd om 1 op 1 met de kindjes te kunnen spelen, maar ook om ze wat te kunnen leren op het niveau wat bij het kind past. Met andere woorden we kunnen maatwerk leveren op pedagogisch vlak, en welke ouder wil nu niet dat hun kind in een klein groepje komt, of dit nu op een kinderdagverblijf is of op school.  Aandacht scoort, en meer aandacht scoort nog beter.

Daarnaast vragen we een vergoeding van €6,00 per uur inclusief luiers, eten, vers fruit(hapje), tussendoortjes enz. Als ouders noodopvang nodig hebben waar ze niet op gerekend hadden is dat bij ons ook mogelijk, we hebben zelfs een gratis “knipkaart” om het kind kosteloos 3 dagdelen te brengen per jaar. Kortom we hebben alle voordelen van een kinderdagverblijf maar dan op het prijsniveau en het maximaal aantal kindjes van een gastouder.

 

Alvast bedankt voor de genomen moeite en interesse in ons nieuw kinderdagverblijf. Wij zullen ook via Twitter jullie tweets retweeten 🙂

 

Met vriendelijke groet,

 

Carmen Esser

Eigenaar KDV De Hukkie Puk