Mijn naam is Dayenne Smulders, 39 jaar en woon in Koolhoven.

0
90

Ik doe mee aan de verhalen wedstrijd: Schrijven voor Afghanistan van de organisatie Save the Children. https://schrijven.savethechildren.nl/verhalen/dayenne-smulders/#

De 20 winnende verhalen worden als verhalenbundel uitgegeven in Nederland. De schrijvers ontvangen als prijs bovendien een koffer vol boeken. Daarnaast kiest de vakjury één schrijver uit die, onder professionele begeleiding, een verhaal mag gaan schrijven voor kinderen in Afghanistan. Van dat verhaal maken we een kinderboek dat samen met 79 andere kinderboeken van Afghaanse schrijvers in een boekenpakket wordt verspreid over duizenden Afghaanse scholen en bibliotheekjes.

 

Wat zou het fantastisch zijn als ik daar ook een bijdrage aan mag gaan leveren! Een droom die uit kan komen.

Aan jullie de vraag om mijn verhaal te lezen, te recenseren en te beoordelen.

De 10 verhalen die van het publiek de meeste punten krijgen, staan direct in de finale. Ik moet er dus voor zorgen dat mijn verhaal door veel mensen wordt gelezen en zo hoog mogelijk wordt gewaardeerd! De overige 10 finalisten van ‘Schrijven voor Afghanistan’ worden gekozen door de vakjury, bestaande uit Nederlandse schrijvers.

Het verhaal dat we moeten schrijven is voor Nederlandse kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar en er moet een rode reiskoffer in voorkomen. (max 1000 woorden)

Wat kunnen mensen die een verhaal beoordelen winnen?

Onder de mensen die een verhaal beoordelen en/of recenseren verloten wij tien koffers met boeken. Je helpt dus met een beoordeling niet alleen de schrijver van het verhaal, maar maakt zelf ook kans op een mooie prijs!

 

 

 

Op bovenstaande link komen jullie meteen bij mijn verhaal.

 

Veel leesplezier!

 

Groetjes Dayenne Smulders