Maandag 30 januari 2017 in Bureau Brabant

0
107

Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Loosbroek – Aanstaande maandag in de uitzending:img 8173

Eindhoven: Poging doodslag: Auto met opzet van de weg gereden

Op 1 januari 2017 rijdt een man met zijn vriendin over de N2. Tijdens de rit ontstaat er irritatie tussen hem en een man in een Audi A8. Dit ontaardt in een gevaarlijke verkeerssituatie waarbij de Audi bestuurder de andere weggebruiker van de weg drukt. Deze crasht in een naastgelegen sloot. We tonen in deze uitzending heftige beelden die gemaakt zijn met een dashcam. Het slachtoffer van deze poging doodslag vertelt zijn verhaal. De politie zoekt de bestuurder van de Audi A8 die na de crash doorreed.

Den Bosch: Duo steelt dildo’s
In november en december 2016 is er een stelend stelletje actief geweest bij diverse erotische shops in de binnenstad. De dame in kwestie leidt het personeel af door kleding te passen terwijl de man zijn jas volstopt met genotsartikelen. We hebben het tweetal op beeld. Herken jij ze?

Tilburg: Gehaaide wisseltruc bij tankstation
Op woensdagmiddag 30 november 2016 gaat een man geld wisselen bij een tankstation aan de Beneluxlaan. Druk zwaaiend met diverse stapeltjes briefgeld probeert hij de medewerkster achter de kassa van haar a propos te brengen. Ze laat zich niet zomaar van de wijs brengen en blijft scherp. Toch krijgt de dader het op een dwingende en intimiderende manier voor elkaar om met meer geld uit de kassa te vertrekken dan hij achterlaat.

Loosbroek: Gewapende woningoverval
Op zondagavond 4 december 2016 wordt een echtpaar in hun woning aan de Voorstraat overvallen door twee gewapende daders. De slachtoffers worden ernstig mishandeld en de man houdt waarschijnlijk blijvende oogschade over aan het geweld. De overvallers zijn wel een uur binnen. In een reconstructie laten we zien wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Maandagavond om 18.05 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.10 uur.