Inschrijven voor KinderVakantieWerk Reeshof

0
100

Wil je dit jaar ook mee doen aan de leukste week van de zomervakantie? Geef je dan op voor KinderVakantieWerk Reeshof! 24 t/m 28 augustus organiseren wij een week vol met sport & spel voor kinderen uit de Reeshof.

Inschrijven voor KinderVakantieWerk Reeshof

Zit je op de basisschool? Dan kun je zelf deelnemen aan deze week vol met leuke activiteiten. Zit je op de middelbare school? Dan kun je je opgeven als vrijwilliger. Je begeleidt dan deze week de kinderen die komen deelnemen. Ook dat is reuze gezellig samen met alle andere vrijwilligers! Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar 18+ vrijwilligers, die de jongere vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het begeleiden van de kinderen.

Opgeven als vrijwilliger kan via het inschrijfformulier op de website: www.kvwreeshof.nl

Opgeven als deelnemer kan tijdens de inschrijfavonden op 11 en 13 mei. Van 19.00u tot 21.00u kun je ons vinden in het wijkcentrum op de Heyhoef, Kerkenbosplaats 1. Van te voren kun je op onze website het inschrijfformulier invullen en downloaden. Dit formulier kun je dan meenemen naar de inschrijfavond, waar je de betaling kunt voldoen. Deelnemen aan de KVW week kost €35,- per kind. Deelnemen aan de KVW kamp week kan vanaf 9 jaar, dit kost €65,- per kind. Graag contant en het liefst gepast betalen.

Meer informatie over KVW Reeshof en deelname aan de week vind je op onze vernieuwde website: www.kvwreeshof.nl