HEIJHOEF CINEMA KOMT MET NIEUWE VOORSTELLING OP 8 EN 9 JANUARI 2016

0
16

De volgendefilm van‘Heyhoef Cinema’ wordt op vrijdagmiddag 8 januari en zaterdagavond 9 januari vertoond en heet “Jagten” (2012). Dit is een Deens/Zweeds drama van de regisseur Thomas Vinterberg. Het verhaal gaat over een net gescheiden vader, die op zijn werk in de plaatselijke kleuterschool door een 5 jarige leerlinge wordt beschuldigd van misbruik. De school is in diepe schok en wanneer het nieuws zich in het dorp verspreidt begint de dorpsgemeenschap al snel uit elkaar te vallen.

De aanvangstijd is op vrijdag om 14.00 uur en op zaterdag om 20.00 uur. Een half uur van te voren is de zaal open. De entree zal 5 euro bedragen in de voorverkoop (in cafe wijkcentrum Heijhoef) en 6 euro aan de zaal. Dit is incl. een kop koffie of thee voorafgaand aan de film.

De eerstvolgende data van Heyhoef Cinema zijn op 12 en 13 februari 2016. Vanaf januari worden er elk tweede weekend van de maand voorstellingen georganiseerd enisde begintijd op vrijdagmiddag 14.00 uur.

Tevens is ereen Facebookpagina van Heyhoef Cinema in de lucht met informatie over het programma en filmtrailers. Daarnaast kunt U meer info over de films vinden op www.heyhoef-cinema.nl.

We hopen U op 8 of 9 januari te verwelkomen bijeen van de voorstellingen van Heyhoef Cinema in wijkcentrum Heyhoef (adres Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg) !