Hart van Brabant Fietsfestijn

0
51

Toerclub93 organiseert dit jaar voor de vijfde keer het vier dagen durend Hart van Brabant Fietsfestijn van zondag 28 juni tot en met woensdag 1 juli 2015. Men kan kiezen uit een, twee, drie of vier dagen fietsplezier in het mooie Hart van Brabant met zijn vele natuurgebieden en pittoreske plaatsjes. Ook uit de lengte van de routes kan men kiezen. Iedere dag zijn er routes van 30, 50 of 70 km. De toerrijders rijden op zondag achter voorrijders.

Alle routes zijn uitgepijld en de deelnemers kunnen bovendien gebruik maken van  routebeschrijvingen, routekaarten of zelfs een GPS-download. Uiteraard is er gezorgd voor de groots mogelijke veiligheid onderweg waarvoor de NTFU-kwaliteitsster borg staat.

Het Hart van Brabant Fietsfestijn start op zondag 28 juni bij de poort van Landschapspark Moerenburg bij het gebouw van R.K.S.V. Were Di aan de Moerenburgseweg 6, 5018 TC Tilburg. Op 1 juli is er ook een tweede startplaats bij Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Bij de startplaatsen zijn er mogelijkheden voor parkeren, douchen en het  ’s nachts stallen van de fiets . Het Hart van Brabant Fietsfestijn sluit ’s woensdags af met een heerlijke Barbecue.

Traditiegetrouw  wordt op woensdag weer gepauzeerd bij het Ronald Mc. Donald Huis Middenwest -Brabant en middels consumpties bijgedragen aan een warm thuis voor ernstig zieke kinderen.

Het Hart van Brabant Fietsfestijn  blijft vernieuwen en heeft dit jaar een paar nieuwe elementen opgenomen.  Zo ontvangen alle deelnemers  een gratis fiets/kofferlabel en op een van de vier dagen  staat  de mobiele koffiebus Beany in de bossen voor een extra “bakske” koffie waarmee ook bijgedragen wordt aan het goede doel.

Op de Social Media Twitter en Facebook kan men meedoen aan de fotowedstrijd tot en met de week voor de fietsvierdaagse  en iedere Fietsfestijn-dag wordt een puzzelvraag gesteld. Degene met de  goede oplossing wint  een voucher voor het BBQ-feest op woensdag.

Een mooie foto als herinnering? Dat kan voor de grote banner van het Hart van Brabant Fietsfestijn .

Voor alle informatie: www.tTCT93.nl/hvbff  of op twitter @HVBfietsfestijn of op Facebook www.facebook.com/HvBFietsfestijn