Gastoptreden Eerste Tilburgse Kinderrevue

0
113

Liedjes Tilburgse Kinderrevue in Guus Meeuwis Muziekids Studio

Gastoptreden Eerste Tilburgse Kinderrevue

De voorbereidingen voor de Eerste Tilburgse Kinderrevue zijn op OBS de Blaak in Tilburg in volle gang. De liedjes zitten al goed in de hoofden van de spelers. Tijdens een gastoptreden in de Guus Meeuwis Muziekids Studio is dat nog eens extra onderstreept.

In de studio in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (locatie Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg) brachten de kinderen de revueliedjes ten gehore voor kinderen van de Mytylschool. Frans van der Meer (Ferry van de Zaande), regisseur Kinderrevue, leidde de liedjes in. Berrie Kolmans begeleidde de kinderen op de piano. Kinderen voor kinderen dus en tevens voor de kinderen van OBS de Blaak een maatschappelijk project.

Tien vrijwilligers van de grote Tilburgse Revue, zes dames en vier heren, hebben de kostuums en decors samen met de kinderen gemaakt. Iedere dinsdagmiddag gaan leerlingen naar de decor-werkplaats om te helpen. Berrie Kolmans gaat de tweede Tilburgse Kinderrevue realiseren met Cultuur Buitenschoolse Opvang. Er komen twee Cultuur BSO’s, een in de Reeshof en een in de Binnenstad.