Flexplekken en stilte plekken worden geopend in het Reeshof Business Centrum

0
185

Lang werd er door de in Reeshof gevestigde MKB-ers geklaagd over te weinig betaalbare kantoorfaciliteiten in onze wijk. Daarom is juist het Reeshof Business Centrum (RBC) een belangrijke toevoeging op dit gebied voor Reeshof. Op vrijdagavond 1 mei is er weer een belangrijke faciliteit die toegevoegd gaat worden aan het RBC, met de opening van de flexplekken.

Flexplekken en stilte plekken worden geopend in het Reeshof Business Centrum

“In totaal komen er drie flexplekken waar ondernemers gratis gebruik kunnen maken van onze wifi. Voorwaarde is wel dat ze open staan voor kennisdeling over hun vakgebied en daarover aangesproken kunnen worden,” zegt RBC manager Yne Sweep.

Kunnen ondernemers hele dag gebruik maken van deze faciliteiten? “In principe zijn de flexplekken hele dag beschikbaar, maar de gebruikers krijgen elke keer voor een beperkte duur toegang tot wifi. Afhankelijk van de drukte kan er een langere toegang geregeld worden”.

Wat zijn stilte plekken?

“Daar kunnen ondernemers of wijkbewoners in alle rust werken in een aparte kamer, waar ze naast een werkplek ook toegang tot wifi hebben. Daarvoor wordt een beperkt bedrag gevraagd”, vertelt Yne Sweep.

De officiële opening zal op vrijdagavond 1 mei om 19.00 uur plaatsvinden. Iedereen die interesse heeft is uiteraard welkom bij deze opening.

Het RBC biedt daarnaast kantoren, per dagdeel te huren vergaderruimte en ruimte voor workshops aan.

Kantoren zijn er al te huur vanaf 100 euro per maand. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden:

013 – 590 34 80 / 06-4356 1895 / redactie@focusopreeshof.nl

 

Inmiddels zijn er al gevestigd:

 

Focus op Reeshof, Mensenzorg. Per 1 mei Heinen MKB Administratie en van der Linde dBaseDesign- 3DSCAN&PRINT