EXPOSITIE FOTO GROEP GILZE

0
133

Op zondag 12 april a.s. houdt Foto Groep Gilze haar jaarlijkse foto-expositie in “De Schakel” aan de Kerkstraat104 in Gilze.

EXPOSITIE FOTO GROEP GILZE

Een werkgroep bestaande uit 2 leden heeft geprobeerd van deze expositie weer iets speciaals te maken. Dit jaar hebben we er voor gekozen om series te exposeren. Ieder lid exposeert met één serie van 8 foto’s of 2 series van 4 foto’s.

Naast de foto’s van de 12 leden zal er ook dit jaar weer een speciaal thema zijn.

Het thema is dit jaar “ maandopdrachten” en er is door de leden het hele jaar door flink gefotografeerd en de thema’s betreft de meest uiteenlopende onderwerpen.

Deze foto’s krijgen een speciaal plaatsje op het podium.

Dit jaar hebben we 2 leden van de Tilburgse amateur fotografen vereniging TAFV gevraagd om als vakjury de foto’s van de 12 leden van de Foto Groep Gilze te beoordelen. Zij gaan de beste 3 foto’s uitzoeken en ook de beste serie.

Maar zoals altijd bent u de publieksjury. U als publiek krijgt bij binnenkomst een stembriefje waarop u de 3 mooiste foto’s en ook beste serie kunt invullen.

En dit blijkt elk jaar nog geen gemakkelijke opgave te zijn.

De uitslagen van zowel de vak- als de publieksjury kunt u later terugvinden op onze eigen website: www.fotogroepgilze.nl.

De leden heten u graag welkom tussen 10.30 uur en 17.00 uur.

Uiteraard is de entree gratis.

Wil je wat meer weten over onze Foto Groep Gilze neem gerust even contact op met onze voorzitter Cor de Kok, telefoon 0161-455204 of neem eens een kijkje op onze website: www.fotogroepgilze.nl, waar u alle informatie vindt over onze Foto Groep Gilze.