Copy Cat beste coverband van Nederland liet de zon schijnen in het Reeshofpark

0
543
copy cat 8/8/2017, foto Yne Sweep, wijkglossy Focus op Reeshof

‘Die zijn echt goed’, was een van de vele positieve opmerkingen vanuit het publiek tijdens de Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark.

De hele dag speelde de regen een prominente rol tijdens de met code geel bestempelde dinsdag in het Reeshofpark. Demonstratief gooide omroeper Hans Sweep zijn paraplu vanaf het podium weg tijdens de aankondiging van Copy Cat. Die zou hij niet meer nodig hebben die avond was zijn stelling.
Die woorden bleken op waarheid gestoeld, de hele avond bleef het droog en liet Copy Cat met hun performance het zonnetje schijnen.

De opgekomen die-hards kregen er geen spijt van en zagen een show van hoogstaand niveau waarin alle muziekgenres vertegenwoordigd waren. Copy Cat speelde in op het publiek en improviseerde haar uitgebreide playlist. De banken waren iets dichter bij het podium neergezet geflankeerd door de led-tafels van Led Catcher maakte dat een sfeervolle ambiance. Gedanst werd er volop, om 22 uur werd er gestopt zoals aangegeven op de gemeentelijke evenemententoestemming. Fijn dat de gemeente zo bezorgd is over de nachtrust van de bezoekers. Die hadden namelijk best nog even door willen gaan.

Het publiek was de grote winnaar van deze avond, de wegblijvers kregen ongelijk. We hopen dat we de volgende editie dinsdag 15 augustus met Knock Out on stage weer een zonovergoten avond tegemoet kunnen zien. We starten wederom klokslag 18 uur, met eten van Den Bolle, Mixed Dishes en Reeshof Dinner. Jut en Jul zorgen voor de slush puppy’s, suikerspinnen en popcorn. Op het springkussen kan de jeugd zich vermaken. Voor ieder wat wils dus, zorg dat je er bij bent!

Meer info over de bands en de avond zie: www.reeshofmuzenconcerten.nl en onze facebook pagina.
Doe ook mee aan onze winacties om 10 gratis consumptiebonnen te bemachtigen.