5KM, 10KM, 10EM, KIDSRUN & GALGENWANDELING

0
162
wijkglossy focus op reeshof

Doe jij ook mee op zondag 24 juni aan het Berkel-Enschotse loopfestijn? Ook dit jaar staat de Kidsrun en de 10km Galgenwandeling op de agenda. Natuurlijk staan de welbekende afstanden 5km, 10km, 10EM en kinderloop (400 meter, 800 meter, 1200 meter en 1600 meter) ook op het programma. Voor alle informatie zie www.galgenloop.nl.

Iedereen kan meedoen!
Een ruimer opgezet programma zodat nog meer mensen uit Berkel-Enschot en omstreken deze dag kunnen deelnemen. Jong en oud, fit en herstellend, wedstrijdlopers en recreanten, hardlopers en wandelaars, voor iedereen staat er een leuke activiteit op het programma.

De Galgenwandeling
De 10km Galgenwandeling heeft 2 verschillende routes. Er kan worden gestart tussen 10.00 en 11.00 uur. De wandeling gaat geheel over verharde wegen en is dus rolstoel/scootmobielvriendelijk. Deelnamebedrag voor de Galgenwandeling is € 2,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief een consumptiemunt die na de wandeltocht bij Boerderij Denissen kan worden verzilverd. Wilt u meelopen met de Galgenwandeling, dan kunt u zich inschrijven via www.galgenloop.nl. U kiest voor het tabje inschrijven en u volgt daarna de instructies op de inschrijfpagina. Veel wandelplezier!

Kidsrun – Win dit jaar de Scholen Wisselbokaal!
Voor de jeugdige lopers zijn er dit jaar verschillende afstanden. Zit je op een lagere school in Berkel-Enschot dan wordt bij inschrijving of bij het ophalen van jouw startnummer gevraagd op welke school je zit. Op deze manier ren je ook voor jouw school en kan jouw school de Scholen Wisselbokaal winnen. Dus vraag al jouw vriendjes en vriendinnetjes om mee te doen! Samen staan jullie sterk!

Boerderij Denissen is speciaal voor de Galgenloop geopend
Start en finish bij Boerderij Denissen, Generaal Eisenhowerweg 1. Er zijn springkussens, muziek en er kan een hapje en drankje genuttigd worden door zowel sporters als toeschouwers. Boerderij Denissen zal deze dag speciaal voor het Galgenloop-evenement geopend zijn!

Informatie voor deelnemers
Inschrijving voor de Galgenloop kan via www.galgenloop.nl – tab inschrijven – tot 23 juni 2017. Inschrijven, ophalen van het startbewijs op 24 juni bij de inschrijfbalies op het terrein. Na-inschrijving is mogelijk tot 45 minuten voor aanvang van iedere wedstrijd. Start diverse kidslopen vanaf 11.30 uur. Start Galgenloop 10 EM en 10 km om 12.15 uur. Start 5 km loop om 12.25 uur.
Parkeermogelijkheden op het parkeerterrein bij het sportpark van Joop Ooms Sport, Generaal Eisenhowerweg 3 of bij winkelcentrum Eikenbosch, Eikenboschweg. Er zijn faciliteiten voor omkleden en douchen bij Skish. Check voor de wegafsluitingen rondom het evenement deze dag ook de website www.galgenloop.nl – tab info, route & verkeer.