XL Wedding Event in de Koepelhal

0
247

De grootste gratis trouwbeurs van Nederland vindt plaats in Tilburg!

Op zondag 26 januari gaan de deuren van de Koepelhal open voor alweer de 7e editie van het XL Wedding Event. Dé plek voor aanstaande bruidsparen om inspiratie op te doen voor hun bruiloft. Toegang tot het evenement is gratis
Het XL Wedding Event is de grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland. Een bezoek aan de beurs is echt een dagje uit waarop er voor bruidsparen volop ideeën op te doen zijn. Twee spetterende bruidsmodeshows met live muziek, het entertainmentprogramma bij het sfeervolle terras en de stands van circa 60 ondernemers uit de trouwbranche zorgen er voor dat je je ogen uitkijkt!

Bruidsmodeshows
Tijdens het XL Wedding Event zullen er 2 bruidsmodeshows plaatsvinden. Er zullen op de catwalk bruidsjurken in kleine én grote maten en diverse maatpakken en kostuums geshowd worden. Dit alles onder muzikale begeleiding van een live optreden van de band.
Inspiratie
Met de deelname van circa 60 ondernemers uit allerlei verschillende hoeken van de trouwbranche is er op het XL Wedding Event voldoende inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Of je nu in een kleine setting gaat trouwen of er juist een groots feest van maakt, na een bezoek aan het XL Wedding Event zitten jullie vast en zeker boordevol ideeën voor de invulling van jullie grote dag.

Welkom
De deuren van het XL Wedding Event zijn op zondag 26 januari 2020 geopend van 11.00u tot 17.00u. De entree tot het evenement is gratis. Wanneer je je als bruidspaar vooraf registreert op de website xlweddingevent.nl ligt er bovendien een leuke goodiebag voor jullie klaar.
Kom langs in de Koepelhal en bekijk en bespreek de mogelijkheden om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken!

Meer informatie
Alle informatie over het XL Wedding Event is te vinden op onze website xlweddingevent.nl en op Facebook: facebook.com/XLweddingevent
Voor meer informatie over het XL Wedding Event kunt u contact op nemen met Hans Swolfs, Tel: 06-22242777 of Marc Brökling, tel: 06-42094940 of Marianne van Geloven 06-43493773 E-mail: info@xlweddingevent.nl.