Waogeslouwe zondag 10 januari

0
39

Ben jij ook zo benieuwd hoe het bouwen van de wagens voor de optocht van Kruikenstad nou eigenlijk in zijn werk gaat? Hoe die hele reeks prachtige wagens op de carnavalszondag worden gemaakt?

Dat komt mooi uit, want je kunt ze nu al gaan bekijken tijdens het Waogeslouwe.

Trots
Ieder jaar kunnen alle Kruiken en Kruikinnen een voorproefje nemen op d’n Opstoet. Want aan het grootste evenement van carnaval in Kruikenstad gaan maandenlange voorbereidingen vooraf. De bouwers zijn erg trots op hun werk en vinden het leuk om dit met jou te delen. Daarom ben je op zondag 10 januari van 12.00 tot 18.30 uur van harte welkom in de bouwhal aan de Ledeboerstraat 5 in Tilburg (ingang Jules de Beerstraat 6).

Leuk voor jong en oud
Het wordt een gezellige dag met rondleidingen langs de bouwende verenigingen. Bovendien zorgen verschillende orkesten en bands voor een lekkere carnavaleske sfeer. En ook aan de jonge Kruiken en Kruikinnen is gedacht. Ze kunnen hun energie kwijt op een springkussen, lekker schilderen of zich laten schminken. En zoals altijd voorzien de Stadsprins en zijn Adjudant alle bouwers van een lekkere kop erwtensoep.

Kom dus ook vast de groen-oranje sfeer opsnuiven tijdens het Waogeslouwe!