Verschillende boten, vaararrangementen en een BBQ Donut in de Piushaven

0
52

Het vaarseizoen is gestart

 

Afgelopen week is het vaarseizoen weer van start gegaan. Het begin van een nieuwe lente op het water in de Piushaven! Naast de open rondvaartboten van Tilburg te Water en sloepjes en kano’s van Ontdek Tilburg dobbert er vanaf deze week ook een heuse BBQ Donut in de Piushaven.

THE Boei
Jasper van Akkerveeken (33) en Jochem Engel (38), woonachtig in de Piushaven, zagen in Leerdam een BBQ Donut liggen. Precies wat ze zochten voor een bijzondere beleving op het water in hun eigen woonomgeving. Hun bedrijf ‘THE Boei’ werd geboren en de donut wordt 3 mei gedoopt.

Your Donut of Boei BBQ
De Donut is ronde boot met een zitbank die plaatst biedt aan 8 personen inclusief parasol, eettafel en eventueel een BBQ. De donut is feestelijk en flexibel en voor elke gelegenheid in te zetten.
Your Donut biedt de mogelijkheid de donut te huren en zelf voor eten en drinken te zorgen. Daarnaast kunnen gasten de donut huren incl. BBQ en/of drank arrangement (Boei BBQ). Zelfs een borrelarrangement met lekkere hapjes is te boeken (Boei Borrel).
De Donut wordt elektronisch aangedreven waarbij de beleving op het water intenser is. Opstappen gebeurt aan de Vendelierstraat bij de kanosteiger.

Kijk voor meer informatie op www.theboei.nl of facebook.com\theboei

Tien verschillende vaararrangementen met Tilburg Te Water
Met haar open rondvaart scheepjes De Tilia, De Waterlander en De Vriendschap vaart Tilburg te Water groepen van 10 tot 32 personen rond in de Piushaven. Dit seizoen werkt zij weer samen met diverse partners om waterliefhebbers meerdere vaararrangementen aan te bieden. Denk hierbij o.a. aan wandel-, natuur-, pizza-, wijnproeverij-, stadsgidserij- , vader- en moederdagverwen- , High Tea- en Wilhelminakanaalvaartochten.

Kijk voor meer informatie op www.tilburgtewater.nl