The Second Best Exotic Marigold Hotel bij 50 Plus Euroscoop

0
45

Op dinsdag 12 Mei zijn alle 50 plussers van harte welkom bij de heerlijke feelgoodmovie ‘The Second Best Exotic Marigold Hotel. Voorafgaand aan de film ontvangt iedereen een kopje koffie of thee met wat lekkers. De voorstelling begint om 1400 uur en kaarten zijn te reserveren via www.euroscoop.nl .

The Second Best Exotic Marigold Hotel bij 50 Plus Euroscoop

Iedere eerste dinsdag van de maand vertoont Euroscoop in Tilburg een speciaal geselecteerde film. In juni is dat het regisseurs debuut van Russel Crowe ‘The Water Diviner’en in juli ‘Still Alice’: de film, waar Julianne Moore onlangs een Oscar voor kreeg als Beste Actrice.

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Een tweede hotel is Sonny’s grote droom. Hij moet wel uitbreiden omdat in het ‘Best Exotic Marigol Hotel for the Elderly and Beautiful’ in het exotische Jaipur in India nog maar één kamer vrij is, wat gevolgen heeft voor de nieuwe gasten Guy en Lavinia. Sonny heeft al een pand op het oog, maar het vergt allemaal wat meer tijd dan hij heeft, aangezien hij ook nog wil trouwen met zijn grote liefde Sunaina (Tina Desai). De vaste, gepensioneerde gasten van het hotel hebben zo hun eigen problemen.