’t Boerke gaat ‘back to the 80’s met H6-band

0
258

RIJEN – Lokale zangers en zangeressen gaan op 6 oktober hand in hand met de H6 Band tijdens de ‘Back to the 80’s’-avond bij ’t Boerke aan de Hoofdstraat in Rijen. De avond zal een feest van herkenning zijn, dus trek je dansschoenen aan en zing lekker mee met alle grote hits uit de jaren ’80!

De zang zal worden verzorgd door: Steven van Gils, Nikki Schollen, Wim Verleijsdonk, Iris Lorkeers, Danielle von Stockhausen, Arjan Wijngaards en Joyce Stevens.

Bram Hermans

De H6 Band is ongeveer drie jaar geleden ontstaan naar een idee van Bram Hermans. Onder zijn muzikale leiding is deze band inmiddels uitgegroeid tot waar ze nu staan.

De band, bestaande uit 15 personen, is samengesteld uit de muzikale vriendenkring van Bram. Bram Hermans heeft de band inmiddels, vanwege gezondheidsredenen, helaas moeten verlaten. Maar zonder zijn inzet en organisatorisch vermogen, was dit alles niet mogelijk geweest. Band H6 is hem hiervoor heel erg dankbaar.

Hoogtepunt

Na het 1e optreden in De Koe werd al snel duidelijk dat de muziek van Andre Hazes van en voor iedereen is. Een absoluut hoogtepunt, na ‘Bavel zingt H6’ en ‘Rijen zingt H6′, was het optreden bij het Spanjaardsgat in Breda, waar 4500 mensen alle nummers van de volkszanger nummer 1 uit volle borst meezongen. Een geweldig feest, waar nu nog over gepraat wordt…

Na deze succesvolle optredens ontstond ook het idee ontstaan om in Bavel een 80’s avond te organiseren, welke afgelopen voorjaar heeft plaatsgevonden in de Tussenpauz en waarbij 800 mensen aanwezig waren.

Kaartverkoop

De geweldige sfeer van deze avond wil de H6-band heel graag 6 oktober voortzetten bij ’t Boerke in Rijen. De presentatie is dan in handen van Marc Van Esch. De zaal van ’t Boerke gaat open om 20.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- (te verkrijgen bij ’t Boerke). Kaarten aan de deur: €12,50.