Scheveningenplein Inloopavond dinsdag 14 mei 2019 tussen 18.00 en 19.30 uur

0
381

De gemeente gaat in het najaar van 2019 groot onderhoud uitvoeren aan het groen en de speelvoorzieningen bij het Scheveningenplein. Voor zover mogelijk wil de gemeente daarbij rekening houden met de wensen van omwonenden. U bent daarom van harte uitgenodigd voor een inloopavond op: dinsdag 14 mei 2019 tussen 18.00 en 19.30 uur Locatie: speelplek Scheveningenplein (tussen huisnummer 16 en 33)

Inloopavond

De bijeenkomst wordt gehouden in een tent op de speelplek. Tijdens de inloopavond kunnen bewoners en kinderen uit de buurt hun wensen doorgeven voor het ontwerp voor de nieuwe speelpek/groenplek. Er liggen reactieformulieren waarop u uw wensen kunt aangeven. Kinderen kunnen eventueel vooraf met hun ouders hun wensen op papier zetten/tekenen en die op 14 mei afgeven. Wij verzoeken u hierop de volgende contactgegevens te noteren: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dan kan de gemeente contact opnemen als er vragen zijn. Naast medewerkers van de gemeente zijn ook medewerkers van WonenBreburg aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Joost Verschuren van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013-542 8549 en via e-mail joost.verschuren@tilburg.nl.