Rabo Ondernemerscafé 23 november – het nieuwe financieren

0
60

Voor ondernemers is het aantrekken van geld vaak een hele uitdaging. En is het lastig om de beste oplossing te vinden. Er zijn veel manieren om aan geld te komen, bijvoorbeeld via een traditionele financiering van de bank, geld lenen van familie, crowdfunding of via een kredietunie. Vooral de ‘nieuwe financieringsvormen’ zijn in opkomst maar nog vaak onbekend.

Rabo Ondernemerscafé 23 november – het nieuwe financieren

Tijdens het Rabo Ondernemerscafé op maandagavond 23 november laat Rabobank Tilburg en omstreken (MKB) ondernemers kennis maken met diverse partijen die actief zijn in de wereld van het nieuwe financieren. Deze avond presenteren Kredietunie Tilburg, Collin Crowdfund en Start Foundation mogelijkheden van alternatieve financieringen. Daarnaast interviewen we twee bekende Tilburgse ondernemers, Ruud Mutsaers en Ton Gimbrère, die ervaring hebben met het nieuwe financieren. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie & aanmelden
De ontvangst is om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300 in Tilburg. Meer informatie over het programma, de sprekers en aanmelden is te lezen op de website https://events.rabobank.com/tilburg/Ondernemerscafe2015/.