Pakje Kunst TAKE OVER! 400 mini kunstwerken uit de Reeshof

0
56
kunst in Reeshof
[the_ad_placement id="artikel-inline-in-het-bericht"]

In de maand november kunnen kinderen uit de Reeshof meewerken aan een bijzondere uitdaging; het realiseren van 400 mini kunstwerken voor een Pakje Kunst TAKE OVER!

Bakfietsjuf Marjo Dirks gaat tijdens verschillende kunstworkshops kinderen in de leeftijd 4 – 12 jaar uitdagen om creatief bezig te zijn en als anonieme kunstenaar hun talent te delen met iemand die ze niet kennen. De workshops vinden plaats bij scholen, bso’s en bij de bibliotheek Heyhoef waar openbare workshops plaatsvinden voor alle kinderen die mee willen werken aan deze uitdaging.
De bonte verzameling wordt van 9 t/m 18 december tentoongesteld in de Bibliotheek Heyhoef en daarna verpakt voor een Pakje Kunst TAKE OVER!
Bezoekers van Spruit kunnen van 27 t/m 30 december een uniek kunstwerk uit de automaat van Pakje Kunst trekken in de binnenstad van Tilburg.

Openbare workshops bij de bibliotheek Heyhoef
Alle kinderen uit de Reeshof zijn welkom om mee te werken aan deze uitdaging van 400 kunstwerken! In de bibliotheek Heyhoef vinden op woensdag 11 en 18 november en op vrijdag 20 november openbare workshops plaats voor kinderen vanaf 6 jaar. Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk via heyhoef@bibliotheekmb.nl. Meer informatie is te vinden via www.spruittilburg.nl

Deze Pakje Kunst TAKE OVER! is een initiatief van De Bakfietsjuf, cultuurcoach Nina Ruge en Spruit in samenwerking met Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO studio-T, BSO Meander, BSO Boemrang, BS Hartevelden, BS de Wegwijzer en wordt ondersteund door o.a.  Art-fact, Reeshof Cultuurt en het Boekenschop.

[the_ad_placement id="artikel-bottom-ad-banner-onder-het-artikel"]